Laatste wens

Iedereen verdient een afscheid waar hij of zij op hoopt. Door uw uitvaartwensen vast te leggen, kunnen uw nabestaanden uw laatste wens vervullen.

40 jaar ervaring

Persoonlijk betrokken

24/7 bereikbaar

Met een laatste wens formulier legt u de persoonlijke wensen van uw eigen afscheid vast. Dit kan u veel rust geven wanneer u weet dat u te overlijden komt. Maar ook als u gewoon zekerheid over uw eigen afscheid voor later wilt hebben, is het laatste wens formulier een goede uitkomst. Zo krijgt u alvast een goed beeld hoe uw uitvaart er straks (of later) uit komt te zien.

Hoe werkt het laatste wens formulier?

Dit laatste wens formulier kunt u zowel digitaal als schriftelijk invullen. Alleen of samen met uw dierbaren schrijft u uw voorkeuren op met betrekking tot de opbaring, de afscheidsdienst, het rouwvervoer, de muziek en eventuele andere zaken die voor u belangrijk zijn. Het laatste wens formulier laat ruimte voor persoonlijke voorkeuren. Het is uiteindelijk uw uitvaart.

Uw laatste wensen op papier invullen? 

Invullen samen met Rob van de Velde Uitvaartverzorging

Wij kunnen ook met u samen het formulier invullen. Dat kan tijdens een gesprek met één van onze medewerkers. Het voordeel van het samen invullen is dat wij u kunnen wijzen op alle mogelijkheden. Misschien zijn er zaken waar u nog niet aan heeft gedacht. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in het uitvaart vak en zullen u meer dan deskundig bijstaan. Neem contact met ons op om samen uw laatste wensen in te vullen.

Wat gebeurt er na het invullen?

Wanneer u het formulier heeft verstuurd, nemen wij graag contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u bepalen wat wij met uw gegevens doen. Hierin zijn er drie opties:

  1. U bewaart uw wensen zelf.
  2. Uw laatste wensen stuurt u naar de persoon die uw uitvaart zal verzorgen.
  3. U laat de gegevens bij ons achter. Uw gegevens bewaren wij in onze kluis.

Het invullen van het formulier is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij maken graag op basis van uw wensen een opgave van alle kosten voor u. Dit geeft u en uw naaste een beter inzicht wat uw uitvaart ongeveer zal kosten.

Laatste wens formulier invullen

Stap 3/3

    Please fill out the form on the previous page.