Rob van de Velde

Uitvaartverzorging met alle begrip

Begraven

Grafrechten

Grafrechten is vaak een lastig en ingewikkeld onderwerp. Er bestaan twee soorten graven.
ALGEMENE GRAVEN, deze worden uitgegeven voor een periode van 10 jaar. In zo’n algemeen graf worden overledenen begraven van families die elkaar normaal gesproken niet kennen. Er wordt begraven op volgorde. Bv. op maandag is de begrafenis van mevrouw X in het algemene graf, op woensdag is de begrafenis van de heer Y. IN HETZELFDE GRAF. Realiseer u dit terdege, u kunt het dan niet meer veranderen.
EIGEN GRAVEN zijn graven die worden uitgegeven voor twee bijzettingen; u bent dus ‘eigenaar’ (voor een periode van meestal 20 jaar). U kunt dus zelf beslissen of u de ruimte voor de tweede bijzetting gebruikt.

Grafstenen

Als een dierbare naast je verdwenen is, een familielid of bloedverwant, vriend, kennis of iemand uit je binnenste kring en je zoekt naar een blijvend symbool naast de herinnering, dan is het fijn als die behoefte op een persoonlijke intieme wijze vertaald kan worden naar een tastbaar monument. Wij vertalen deze wens in samenspraak met u op geheel eigen wijze. Door de dierbare centraal te stellen in een persoonlijk gesprek komen we het beste tegemoet aan de laatste wens, een intiem ankerpunt als blijvende herinnering. Wij werken nauw samen met Marco Fronik van de firma Den Hollandsche Gedenktekens in Mijdrecht.
E-mail: klantenservice@denhollandsche.nl
Website: www.denhollandsche.nl